Na afronding van de studies Civiele Techniek en Technische Bedrijfskunde in Groningen kwam ik in 1992 in aanraking met het vak parkeren bij Interparking Group uit Rotterdam. Na vijf jaar als commercieel verantwoordelijke voor Nederland te hebben gewerkt heb ik gekozen meer ontwikkeling- en bouwervaring op te doen bij Van Wijnen Oost in Arnhem. In deze periode is ook de basisopleiding Projectontwikkeling van de Neprom afgerond. In 2002 klopte Q-Park Nederland aan voor de functie als Manager Business Development, met de verantwoordelijkheid de portefeuille uit de bouwen met zowel huur als koopobjecten, bestaand en nieuwbouw.

In mei 2007 ben ik gestart met Barticipation Parkeeradvies. Een parkeeradviesbureau gespecialiseerd in praktisch parkeeradvies bij planontwikkelingen. Hierbij zijn de opgedane werkervaring vanuit de parkeerexploitatie en ontwikkeling/bouw verenigd. De core business ligt op de inbreng van exploitatie kennis in het ontwikkeling/realisatie traject van parkeerfaciliteiten. Daarnaast is de inbreng gefocust op parkeervraagstukken van bestaande parkeerfaciliteiten en transformaties.

Sinds 2010 is het initiatief genomen voor de oprichting van Parkeer Netwerk Nederland. Dit is een zakelijk relatienetwerk voor de parkeerbranche. Inmiddels hebben zich ca. 200 bedrijven aangesloten. Door de oprichting van dit netwerk is er een directe lijn tussen Barticipation Parkeeradvies en de ontwikkeling in de markt. Onze 'levende bibliotheek' als het ware.